• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Lars von Trier filmatiserer den populære bog ”Mastering the Business Case”

Det kom som en stor overraskelse for en af forfatterne bag bogen ”Mastering the Business Case”, da selveste Lars von Trier ønskede at filmatisere fagbogen om business case og gevinstrealisering. Der er i dag underskrevet en aftale på filmrettighederne.

”Vi havde simpelthen ikke set det komme,” siger Martin J. Ernst, som er den ene af forfatterne bag bogen, ekstern lektor på IT-Universitetet og partner i 1stroke og fortsætter: ”Vi må simpelthen have ramt noget i Lars, siden han kunne have fået den idé.”

”Mmmmm mmmmm mmmmm. Mmmm mmm mmmmm. Mm mmmm mmmmmm mmmmm mmm mmmm,” siger Lars von Trier om filmprojektet og har igen givet sig selv mundkurv på. Det vides ikke, om det er pga. sine udtalelser om nazisme under Cannes Filmfestivalen for et par år tilbage, eller om det er for at skabe endnu mere spænding om filmen.

”Jeg er ret spændt på at se rollelisten, som Lars kommer op med. For både at ramme det mandlige og kvindelig publikum, så kunne det være godt at have George Clooney og Nicole Kidmann med som henholdsvis CFO og den lækre Business Change Manager. Og gerne Ulrick Thomsen som den onde Risiko. Men nu skal vi lade Lars have kunstnerisk frihed til selv finde de rigtige til rollerne,” siger en stolt Martin J. Ernst.

Den kommende film kommer først i en kommerciel version, som Lars von Trier vil tage afstand fra. I denne version vil man helt sikkert se en masse business cases, som er romantiseret uden afsæt i virkeligheden. Ca. halvt år efter kommer directors cut, hvor man regner med, at gevinstejerne falder om som fluer.

Læs mere om bogen her.

Lars-von-Trier-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk