• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Kurser og inspiration
Er business casen for cloud kun luftkasteller? – 1stroke keynote på ComputerWorlds cloud konference

Er business casen for cloud kun luftkasteller? – 1stroke keynote på ComputerWorlds cloud konference

1stroks Martin J. Ernst er en af keynote speakerne på ComputerWorlds cloud konference den 28. september. Få det optimale it-miljø i skyen: Sådan udnytter du de førende cloud-platforme.

Under Martins oplæg vil I få et indblik i, hvad det betyder for forretningen at vælge en cloud løsning – og dermed hvad der påvirker business casen udover påvirkning af de rå omkostningstal. Der vil være en opstilling af både de “ikke målbare” positive og negative gevinster samt hvilke ændringer er der i TCO (Total Cost of Ownership) – alt sammen giver input til business casen for cloud.

I indlægge vil de typiske udfordringer ved realiseringen af denne business case også blive behandlet, så I kan udarbejde en mere realiserbar business case. Cloud er ikke kun en business case for it-organisationen men for hele forretningen.

Lidt om konferencen:
Tiden, hvor man som it-ansvarlig selv rendte rundt i kælderen og pillede ved serverne, er ved at være forbi. Det moderne it-miljø udspringer af skyen, og cloud-løsningerne vil komme til at dominere i årene frem. Cloud-løsningerne er mere effektive, lettere at håndtere, og de frigiver ressourcer i din organisation, så I kan fokusere på kerneforretningen.

Cloud computing har for alvor fået bidt sig fast hos de danske virksomheder. 37 procent af virksomhederne bruger i dag cloud computing i større eller mindre omfang ifølge Danmarks Statistik.
Kigger vi bare ganske få år frem, er der udsigt til, at public, private og hybrid clouds ganske enkelt er måden, man udvikler og driver sit it-miljø på.

Den udvikling drives ikke mindst frem af selskaber som Amazon, Microsoft og Google, mens også et hav af danske leverandører og partnervirksomheder står klar til at hjælpe dig til at få det optimale cloud-miljø.

Indhold på dette event:

  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på.
  • Business casen i at satse på cloud computing.
  • De juridiske overvejelser: Det skal du have styr på.
  • Fordele og ulemper ved public, private og hybrid cloud computing.
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen – hør om deres erfaringer.

Hvis du vil læse mere om konference og tilmelde dig, så kan det ske på ComputerWorld Event side.

1stroke tilbyder også åbne kurser i business cases og gevinstrealisering. Læs mere om dette i vores kursusoversigt.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser indenfor business cases og gevinstrealisering, er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på 2991 1122 eller info@1stroke.dk. Hvis du vil vide mere om business case og gevinstrealisering, så besøg vores faglige site businesscase.dk.

 

Topbanner-til-site-CW

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk