• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Invitation til gå-hjem event 24. september 2018

 

har vi en kold krig på data?

24. september 2018 – IT Universitetet, Scroll Bar, 2300 Kbh S. – kl. 16:00 – 19:00

 

Deltag i 1strokes gå-hjem-event og bliv beriget på højaktuelle emner. Vi sætter fokus på værdien af data, respekten for at forvalte andre folks penge og den gode business case og gevinstrealisering.

Glæd dig til en fagligt inspirerende og lidt provokerende eftermiddag i selskab med Mogens Nørgaard, Mogens Hagelskær og Martin J. Ernst. Du bliver forkælet med oplæg, paneldebat, netværk og lidt godt til ganen.

Konklusionen fra business case undersøgelsen 2017 siger:

“Der er ingen fremgang for gevinstrealiseringen, der er sket INGENTING! Og når nu business casens formål er at få mere igen end det investerede, så er det skræmmende fakta, at gevinstrealiseringen halter!”,udtaler Martin J. Ernst; “Derfor dette arrangement. Det er på tide, at vi får fokus på værdierne, og hvordan vi kommer dertil”.

Tilmeld dig her

 

Foreløbigt program

16:00: Velkomst

ved Martin J. Ernst, CEO 1stroke og initiativtager til business case undersøgelsen.

16:10: Vi forvalter andre folks penge

ved Mogens Hagelskær, CEO, Odense Letbane.

Det kræver overblik og styring at etablere anlægsprojekter – meget kan gå galt i en proces, som tager mange år, fra den første tanke til anlæg er overleveret til normal drift. I processen skal der være fokus på mantraet ”vi forvalter andre folks penge”. Mogens kommer bl.a ind på, hvordan han styrer etableringen af Odense Letbane, der i det daglige ”forvalter andre folks penge”.

16:45: Vi skal på oplevelse i et nyt land; Datamerika

ved Mogens Nørgaard, CEO for CIMA Technologies.

Mogens vil tale om det,han kalder for den 2. kolde krig; brugen af personlige data. Der er i princippet tre blokke; de frie lande som EU inkl. Japan, Sydkorea og Norge, hvor borgerne har personlig frihed mht.deres personlige information. En blok ledet af USA, hvor store foretagender og staterne må gøre med de personfølsomme oplysninger, hvad de vil. Og en sidste blok bestående af “banditlande” a la Nordkorea og Kina, hvor Staten mener, at den skal eje borgernes personlige data.

Disse “observationer” samt det faktum, at The Economist har omtalt data som verdens mest værdifulde vare, er baggrunden for CIMA Technologies’ Datavault/Datatrade-projekt, hvor målet er, at borgere og virksomheder skal kunne handle med, donere, samt udveksle data.

17:20: Gevinstrealisering: Politiets nummerpladescanner og IoT krydret med dette års business case undersøgelse

Ved Martin J. Ernst, CEO, 1stroke, business case ekspert, forfatter og blogger på Version2.dk

Martin har det seneste halve år forfattet blogs til Version2, der er læst af mere end 35.000 mennesker. Blogs om aktuelle emner som patient journal systemer, Amazon, Politiets automatiske nummerpladegenkendelsessystem og Facebook. Martin deler sin professionelle holdning med referencer til den gode business case. Alt sammen bliver krydret med resultater og erfaringer fra de seneste syv års undersøgelser af danskerne brug af business case og gevinstrealisering.

17:55: Paneldebat:  2 x Mogens og 1 x Martin

Her graver vi et spadestik dybere ned i eftermiddagensemner; business casen, gevinstrealisering, data og værdi. Moderator er Ann-Christina Salquist.

Du er velkommen til at stille spørgsmål og være en del af debatten.

18:15: Networking, biere, vino og snacks

Ved microbryg Lyngbier og Emdrup Vine.

 

Ønsker du at deltage, skal vi bede dig tilmelde dig HER.

Du deltager gratis, men der er et no-show fee på 500 kr. pga. catering og pladser – vi ønsker at fylde salen op med folk, der kommer.

 

en_GBEnglish (UK)