Kontakt os på: +45 3360 7576

PMO

1stroke har mange års erfaring i rådgivning, udvikling og oprettelse af et PMO, lige fra det rent administrative til det strategiske PMO og kan hjælpe virksomheden med at etablere netop det PMO, der skaber mest værdi.

Hvis du overvejer at oprette et PMO anbefaler vi, at du også kigger på vores 1Stroke PMO Rammeværk, som du finder længere nede. Dette rammeværk kan i mange tilfælde helt overflødiggøre behovet for et PMO.

Visualiseringen af spændvidden i et PMO fra det administrative PMO til det strategiske PMO

1stroke PMO Rammeværk

1stroke har udviklet et unikt projekt og portefølje rammeværk baseret på kendte standarder, som på kort tid vil forbedre organisationens evne til at levere på sin strategi, sikre projekternes værdiskabelse og reducere tab på fejlslagne og forkerte projekter.

1stroke løfter organisationens projektmodenhed på bare nogle få måneder ved at træne ledelse, mellemledere og projektledere i at anvende rammeværket på daglig basis.

Rammeværket vil sikrer ledelsen det optimale overblik og beslutningsgrundlag og kan i de fleste tilfælde tages i anvendelse af den eksisterende organisation. Rammeværket vil derfor i mange tilfælde overflødiggøre et PMO.

1stroke PMO Rammeværket sikrer

OVERBLIK

Rammeværket sikrer virksomheden det fulde overblik over alle planlagte, igangværende og afsluttede projekter. Alle projekter startes på et oplyst grundlag (Project Charter og Business Case), Projekter afvikles under fuld gennemsigtighed, realiserede gevinster identificeres og erfaringsopsamling sikres til næste runde af nye projekter.

STRATEGI

Rammeværket sikrer en langt smidigere og omkostningseffektiv implementering af virksomhedens strategiske mål.

ØKONOMI

Rammeværket sikrer en væsentlig reduktion i omkostninger og intern ressourcespild idet ikke værdi-skabende projekter identificeres og stoppes langt hurtigere end før.

PMO rammeværk

Yderligere information:

Vil du vide mere om PMO og PMO rammeværk, er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Jan Marup, jma@1stroke.dk eller mobil: 2610 0593.