Kontakt os på: +45 3360 7576

Nyt artikel: Effektiv Business Case – Fra skuffe- til skaffedokument

1stroke’s Martin J. Ernst har bidraget med en ny artikel til Børsens Ledelseshåndbøger. Denne gang om kernen i sit speciale – skriv en effektiv business case.

Mange oplever, at de på trods af et grundigt forarbejde ikke har held med at realisere projektets gevinster. I den nyeste udgave af ERP-håndbogen, som er en del af Børsens Ledelseshåndbøger, giver Martin J. Ernst sit bud på, hvordan arbejdet med business cases kan gøres mere rigtigt og effektivt. Sådan at business casen går fra at være et passivt skuffedokument til at blive et aktivt skaffedokument.

Artiklen er skrevet primært ud fra erfaringer med generelle it-projekter og med udgangspunkt i PRINCE2s definitioner, men også ud fra, at problemerne med business cases også kan overføres til andre typer af projekter. Der er både eksempler på it- og ERP-projekter.

Det er Martin J. Ernsts 9. artikel i Børsens Ledelseshåndbøger.

Se også:

Politiet manglede sin business case.

Find øvrige artikler og anden inspiration.

Læs om 1strokes kurser indenfor business cases.

Der er lukket for kommentarer.