Kontakt os på: +45 3360 7576

Du kan stadig tilmelde dig business case kursus på IT-Universitet

Det er forsat muligt at få en plads på dette efterårs business case kursus på IT-Universitet. Kurset starter den 30. august 2012 og afsluttes med eksamen i januar 2013.

1strokes konsulent Martin J. Ernst underviser og er kursusansvarlig på kurset ”Business Case” på IT-Universitet. Kurset udbydes på master-niveau og er også tilgængelig for diplom-, kandidat- og enkeltfagsstuderende.

Martin J. Ernst skal primært undervise i opstilling af business cases med fokus på opstilling af potentialer, identificering af risici, estimering og planlægning samt vurdering og prioritering ud fra business casen. Med Martins mangeårige erfaring inden for business management, bidrager han positivt til indlæringen af, hvordan business cases og forretningsmæssige arbejdsgange bliver succesfulde.

Tilmelding skal ske på ITUs hjemmeside og læse mere om kurset i kursusbeskrivelsen.

1stroke tilbyder også åbne kursuser i opstilling af business cases og gevinstrealisering. Læs mere om dette på vores kursusoversigt.

Der er lukket for kommentarer.

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE