• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
1strokes kunder
1stroke kunde fremhæves på The Wall Street Journals hjemmeside for at løse globalt valutaproblem

1stroke kunde fremhæves på The Wall Street Journals hjemmeside for at løse globalt valutaproblem

Global Currency Union har en plan for at løse et globalt valutaproblem – nemlig at reducere risikoen ved kursvariation i forbindelse med handler. Løsningen er nævnt på Marked Watch, som er en anerkendt hjemmesider under The Wall Street Journal med fokus på fondsbørser, valua, handler etc.

Læs Artiklen: Danish business man seeks currency revolution

Der har også været en omtale af løsningen på Policy Innovations hjemmeside.

Mød Global Currency Union i København og Davos
Formålet med Global Currency Union er at understøtte udviklingen og implementeringen af et globalt, ikke-politisk og ikke-geografisk baseret settelmentsenhed. Formålet er at øge international handel og dermed også værdiskabelse.

Den 22. januar 2013 holder Global Curreny Union en konference på Børsen, København om, hvordan de kan reducere kursvariation.  Her deltager også finansfolk fra række en lande – blandt andet Bangladesh og Berundi.

Det er også muligt at møde Global Currency Union i forbindelse med World Economic Forum in Davos, Switzerland. Du kan læse mere om dette og Global Currency Union på deres hjemmeside.

Med hjælp fra 1stroke
1stroke har været projektleder, rådgiver i forbindelse med det kommende udbud af løsningen og har været med til at definere den funktionelle og tekniske løsning, som skal understøtte transaktionerne ved denne handelsform.

Hvis du vil vide mere, om hvordan 1stroke kan hjælpe med projektledelse, valg af leverandører, design af løsninger mm., er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på mje@1stroke.dk eller telefon 2991 1122.

Se også – 1stroke hjælper med at løse globalt valutaproblem

da_DKDansk