• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Kurser og inspiration
Du kan stadig tilmelde dig business case kursuset på IT-Universitet

Du kan stadig tilmelde dig business case kursuset på IT-Universitet

Det er forsat muligt at få en plads på dette efterårs business case kursus på IT-Universitet. Kurset starter den 31. januar 2013 og afsluttes med eksamen ultimo juni 2013.Kurset udbydes på master-niveau og er også tilgængelig for diplom-, kandidat- og enkeltfagsstuderende.

1strokes konsulent Martin J. Ernst underviser og er kursusansvarlig på kurset ”Business Case” på IT-Universitet sammen med en anden 1stroke konsulent Kim Peiter Jørgensen, som også underviser på kurset.

Martin J. Ernst og Kim Peiter Jørgensen skal primært undervise i opstilling af business cases med fokus på opstilling af potentialer, identificering af risici, estimering og planlægning samt vurdering og prioritering ud fra business casen. Med Martins og Kims mangeårige erfaring inden for business management, bidrager de positivt til indlæringen af, hvordan business cases og forretningsmæssige arbejdsgange bliver succesfulde.

Tilmelding skal ske på ITUs hjemmeside og læse mere om kurset i kursusbeskrivelsen.

1stroke tilbyder også åbne kursuser i opstilling af business cases og gevinstrealisering. Læs mere om dette på vores kursusoversigt.

 

 

da_DKDansk