Kontakt os på: +45 3360 7576

Har de eller har de ikke høstet gevinster fra digitalisering?

mand ryger penge

Billede fra Version2.dk

Det kunne lyde som det store spørgsmål i et Shakespeare drama. Men det kunne faktisk godt ende i et drama, for hvem har ret? – Er alle gevinsterne høstet?

I følge denne artikel i Version2, så mener et flertal af danske kommunalpolitikere, at langt de fleste gevinster ved digitale løsninger allerede er hentet. Et andet billedet tegner sig dog efter en rundspørge foretaget af Dansk Erhverv i juni blandt 326 kommunalpolitikere. Her svarer 55 procent, at man efterhånden har høstet, hvad man kan på digital selvbetjening på nettet. Men 37 procent ser stadig et betydeligt potentiale ved at gøre endnu mere brug af digitale løsninger.

I 1stroke gennemfører vi årligt en undersøgelses af danskernes brug af business case og gevinstrealisering. Resultaterne af dette års undersøgelse løfter vi sløret på den 7. november på ITU. Der kan I se, om vi kommer til samme konklusion.

Læs mere og tilmeld jer her.

Der er lukket for kommentarer.

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE