Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke inviterer til housewarming d. 19. januar 2018

Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup

1stroke er flyttet til nye lokaler i Hellerup på Tingskiftevej 5

Muligheden for at at være del af et charmerende gult hus, med flotte mødelokaler, gode parkeringsforhold og stadig tæt på kunderne og for en mindre ydelse – det er den helt rigtige business case for 1stroke.

Netop tilgængelighed en sen eftermiddag efter at have været ude hos kunderne er en vigtig brik. Derfor glæder det os at være kommet til et hus, hvor døren står åben, og der er plads til både ladcykler og biler.

Huset huser også Copenhagen Capital og Salquist & Boisen, mens kælderlokalerne afventer nye lejere.

1stroke vil gerne invitere indenfor, til housewarming d. 19. januar 2018 fra klokken 15:00. Vi serverer lidt at drikke og spise og vi stiller op med livemusik.

Vi glæder os til at se jer!

Der er lukket for kommentarer.

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE