Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke støtter stort oplysnings- og anerkendelsesprojekt

Sponsor søges til Danmarkshistoriens største fortælling om vores udsendte af Danmark

 

1stroke har indvilliget i at hjælpe ”Udsendt af Danmark” med at finde sponsorer til Danmarkshistoriens største fortælling om vores udsendte til krig, kriser og katastrofer. Måske har du allerede stødt på dem på enten Facebook  eller Linkedin.

 

Initiativet har nu lanceret en fortælling på video hver dag i snart 4 måneder. De oplever stor interesse for filmene, og de er taknemmelige for kommentarer, likes, delinger og de snakke, der alt i alt rykker på forestillingen om, hvad en udsendt er for en størrelse. Du finder alle 120 offentliggjorte fortællinger på www.udsendtafdanmark.dk

Udsendt Af Danmark er et vigtigt anerkendelses- og oplysningsprojekt. Siden 5. september har de lanceret en fortælling på video hver eneste dag. Interessen for fortællingerne har været overvældende.

  • Videoerne er på nuværende tidspunkt nået ud til mere end 1.500.000 danskere
  • De har været set i over 1 million minutter. Den med højst antal sete minutter er 101.000 og blev offentliggjort den 19. december.
  • 52.000 har reageret med likes af forskellig art
  • 14.000 kommentarer
  • 6.120 delinger

De ser herudover, hvordan fortællingerne gradvist rykker på forestillingen om, hvad en udsendt er for en størrelse. Dette er en meget væsentlig del af projektets mål.

Den anden del af projektet er en fysisk udstilling, undervisningsmaterialer og spil. På deres hjemmeside under danmarksturne kan du se, hvor de allerede har indgået aftaler om at komme på besøg. Jeg ved, at de arbejder benhårdt på, at der kommer mange flere til.

Sammen kan vi nå ud til alle danskere med det brede oplysnings- og anerkendelsesarbejde om de danske veteraner.

Produktionen af videofortællinger er omkostningstung, og de har derfor brug for støtte til at sikre denne unikke del af Danmarkshistorien.

 

Vil du være med til at støtte denne fortælling?

Hvis du vil, kontakte gerne initiativtager, Ann-Christina Salquist på 2329 7604 og mail annchristina@udsendtafdanmark.dk eller CEO i 1stroke, Martin J. Ernst på telefon 2991 1122 eller email mje@1stroke.dk

 

Der er lukket for kommentarer.