Kontakt os på: +45 3360 7576

Martin J. Ernst leverer den 5. mest læste blog i 2018

blog bogstaver i træ

Viden deles, holdninger løftes og alt kan diskuteres – når       Martin J. Ernst skriver blogs for Version2.dk. Et IT-netværk med interesser ud i økonomi, samfund og politik.

Martins fokus er forretningsmodeller og business cases, og eksempelvis er Sundhedsplatformen, Facebook versus GDPR og kampflyene hotte emner, der har været godt debatteret i 2018.

 

Version2.dk har kigget tilbage på 2018 og lavet en status over de 10 mest læste blogs på deres site. Version2.dk har ca. 23 bloggere tilknyttet, og de publicerer ofte 3-8 blogs om dagen. Og her finder vi Martin på en fin 5. plads med bloggen om ”De nye kampfly og en regnefejl af de store. Bloggen er vist næsten 9000 gange og kommentarsporet melder om 30, der ønsker at ytre sig.

 

Dem, der kender Martin, ved allerede, hvad næste års mål er! – Bedre end en femteplads! Martin fortsætter i 2019 med at skrive blogs til Version2.dk og tager gerne imod inspiration. Har du en uset vinkel på et aktuelt emne med kerne i IT, så tag fat i Martininfo@1stroke.dk

Der er lukket for kommentarer.

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE