• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Business case kursus hos Computerworld/IDG-kurser

1stroke tilbyder i samarbejde med Computerworld/IDG-kurser et kursus i Business Cases og Benefit Management med mulighed for certificering. Med en certificering i Business Cases sikrer du et solidt grundlag for gennemførsel af virksomhedens projekter og den efterfølgende realisering af de ønskede gevinster.

I løbet af kurset får du en grundlæggende forståelse for Business Casen som effektiv styringsværktøj for realisering af gevinster samt Benefit Management. Kurset er blevet udviklet med henblik på at forøge værdien af kursusdeltagernes bidrag til virksomhedens forretning ved at:

  • Udstyre kursusdeltagerne med værktøjer, teknikker, frameworks og processer fra Benefit Management til at udvikle og vedligeholde en business Case.
  • Udstyre kursusdeltagerne med konkrete værktøjer og skabeloner, der sikrer en dynamisk tilgang til det daglige arbejde med Business Casen og gevinstrealisering samt Benefit Management.
  • Dokumentere kursusdeltagernes viden og færdigheder i forbindelse med udvikling og aktiv brug af business casen som styringsværktøj inden for projekt- og programledelse samt gevinstrealisering så vel som Benefit Management.

Udgangspunktet for kurset er bogen “Mastering the Business Case”, og du kan læse mere om den på masteringthebusinesscase.com.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Ass. Partner Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885, Partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk.

Du kan finde mere inspiration til den solide business case og effektive gevinstrealisering på vores fag-site businesscase.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)