• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Jan Marup

Jan Marup

JAN MARUP har siden 1995 arbejdet i en lang række mellemstore og store virksomheder, såvel offentlige som private og er med 25 års erfaring ekspert indenfor virksomheders projektmodenhed, herunder ved ledelse og implementering af porteføljestyring på både  strategisk og operationelt niveau samt i ledelse og udvikling af projekt- og programledere.

Jan er IPMA Niveau A certificeret i 2013 som projektchef og i 2019 IPMA Niveau A certificeret som porteføljechef og har specielt stor interesse og erfaring i at arbejde med virksomhedens projektmodenhed gennem udvikling af ledere og projektledere. 

Jan har arbejdet med at implementere og løfte virksomhedens projekt- og porteføljestyring hos bl.a. Mærsk Tankers, Ørsted, Øresundsbroen og Forsvarets Efterretningstjeneste og har selv mere end 15.000 timers erfaring som projekt- og programleder.

Jan indgår som en del af 1strokes team af kompetente konsulenter og har til opgave at støtte vores kunder med fokus på projektmodenhed og porteføljestyring, så deres projektportefølje altid kommer sikkert i mål.

Jan vil samtidig bidrage med indlæg på Businesscase.dk og dele ud af sin viden på området.

I 1994 blev Jan færdig som Cand.Polyt i Telekommunikation fra DTU og udover ovenstående har Jan løbende opdateret sine kompetencer og er samtidig uddannet indenfor PRINCE2, PMI og MSP (Managing Successful Programs).

Kontaktdetaljer

Mobil: +45 26 10 05 93 
E-mail: jma@1stroke.dk
Linkedin: Jan Marup

da_DKDansk