Kontakt os på: +45 3360 7576

Torben Hedegård Andersen

THAjhb

TORBEN HEDEGÅRD ANDERSEN – Seniorrådgiver, Associeret Partner

Som Senior IT Executive har Torben dokumenteret viden og stor erfaring i alle aspekter af IT-branchen, herunder strategisk partnerskab, sourcing-alliancer og BPO-programmer. Han er en resultatorienteret med en omfattende track record inden for salg og leverancer af håndgribelige forretningsforbedringer til nationale og internationale klienter.

Torbens baggrund er en robust karriere i IT branchen. I den første del af karrieren som konsulent i nogle af Danmarks markante virksomheder, siden som medstifter og leder af et SAP-konsulenthus som blev solgt i 2005 til det daværende WM-data – og i de seneste år som divisionsdirektør hos Logica A/S med ansvar for strategisk prioriterede danske og internationale kunder, herunder trusted advisor i store ERP programmer.

I 1stroke skal Torben, parallelt med at sit arbejde som rådgiver for vore nøglekunder, udvikle en fundamental ny metode til at fremskaffe de rigtige ressourcer til din virksomhed  – et konceptet der stadig er under udvikling.

Torben er uddannet Civiløkonom.

Kontaktoplysninger
Mobil: +45 2968 4959
Email: info@1stroke.dk

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE