• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Program- og projektledelse

1stroke har specialiseret sig i at drive programmer og sætte projekter sikkert i søen – eller redde nødlidende og forliste projekter sikkert i land. Vi er et uafhængigt konsulenthus, som brænder for det vi arbejder med – nemlig værdiskabelse!

På vegne af vore kunder – private virksomheder og offentlige organisationer – driver vi forretningsorienterede og effektive forandringsprojekter, forankret i topledelsen. Vi søger langvarige, tætte og fortrolige partnerskaber med vore kunder.

Vore erfarne rådgivere og seniorkonsulenter, arbejder målrettet på at sikre din succes, gennem fremdrift og fokus på forretningsværdi i alle opgaveløsningens faser. Vi tror på, at en virksomhed først for alvor får succes, når den fungerer som en samlet organisme. Vi opererer derfor på alle niveauer og i alle dele af organisationen, på tværs af ledelseslag, stabe og operative enheder.

Vi arbejder meget bevidst med organisationen som helhed og sammentænker de organisatoriske variable og kan være med kunden hele vejen – fra ideudvikling, over cost/benefit-analyse, gennem planlægning og eksekvering til levering af resultater, der bidrager direkte til bundlinjen.

1stroke tror på forretningsudvikling gennem udnyttelse af mulighederne i implementering af ERP systemer. Vi tilbyder uvildig ERP rådgivning, ERP programledelse og ERP projektledelse, herunder styring af implementeringspartnere og andre leverandører på vegne af kunden.

 

Vi tilbyder ydelser inden for følgende områder:

Projektledelse (og projektkontor): Vi tilbyder aktiv projektledelse eller rådgivning med udgangspunkt i kendte metoder som PRINCE2©. Dette inkluderer også træning af projektledere samt etablering af projektkontorer.

Programledelse (og programkontor): Vi tilbyder aktiv programledelse eller rådgivning med udgangspunkt i kendte metoder som MSP©. Dette inkluderer også træning af PMO-funktioner, programledere samt etablering af programkontorer.

Porteføljeledelse (og porteføljekontor): Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med etablering af projektporteføljekontorer. Dette inkluderer processer, strukturer, metoder og ikke mindst valg og implementering af IT-understøttelse (PPM). Vi kan også tilbyde træning af personer med tilknytning til denne del.

Rådgivning inden for ERP og standardpakke-implementeringer: Som ”Owners rep.” er vi jeres organisations sikring af, at implementeringerne bliver gennemført succesfuldt af leverandørerne, og at business casen bliver realiseret. Dette sker fra det øjeblik, I som virksomhed ønsker at anskaffe et nyt system. Vi tilbyder rådgivning fra processens begyndelse, hvor standardpakken vælges, til systemerne er implementeret og forankret i organisationen.

Turn around-ledelse: 1stroke har mange års erfaring med turn around-ledelse, hvor vi har haft ansvaret for at hjælpe virksomheder med at rette op på projekter eller programmer. Vi kan hjælpe med at nå den ønskede fremdrift ved at bruge vores kompetencer fra forandrings- og projektledelse samt erfaringen med business cases og gevinstrealisering.

Forandringsledelse: Vi tilbyder ledelse og styring af organisatoriske implementerings- og omstillingsprocesser.

Læringsprocesser: Vi tilbyder undervisning og coaching i brug af business cases som operativt styringsværktøj for projektledelse og gevinstrealiserng samt Coaching i praktisk forandringsledelse og organisatoriske omstillingsprocesser. Vi tilbyder facilitering af strategiske ledelsesworkshops og kreative processer, der understøtter jeres forretningsmål.

 

For yderligere information om vores services kontakt venligst partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skriv til os på info@1stroke.dk

 

da_DKDansk