Kontakt os på: +45 3360 7576

Undersøgelse: Brugen af business cases i det private og offentlige 2018

Business case undersøgelse 2018

 

 

1stroke er nu klar til at lancere deres årlige business case undersøgelse for 7. år i træk. Det er en undersøgelse, der tager temperaturen på, hvordan danskerne bruger business casen, og om hvorvidt de får gevinstrealiseringen i hus. Dette både i den offentlige og private sektor.

Vi håber, at så mange som muligt vil svare på dette års spørgsmål. Mange spørgsmål er gengangere, da vi må den måde sikrer os en statistisk troværdig kurve hen over årernes besvarelser.

Her er link til dette års undersøgelse

Vi vil trække lod blandt alle besvarelserne og finde 3 vindere af bogen: “Business casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering” med Martin J. Ernst som medforfatter.

Underesøgelsen kører indtil slut august, hvor vi lukker undersøgelsen og samler resultaterne i dette års rapport, som bliver offentliggjort i efteråret. Nærmere info følger.

 

Har du spørgsmål til dette års undersøgelse, eller vil byde ind med en halv time af din tid til at tale om trends inden for business cases, er du velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på mail mje@1stroke.dk eller ringe 33607576

hæfte med business case undersøgelse 2018