Kontakt os på: +45 3360 7576

Samarbejdspartnere

1stroke samarbejder med flere konsulent- og kursusvirksomheder. Det sker for bedre at udnytte vores brede erfaring med business cases og realisering af gevinster.

 logo - Momentum Academy Momentum Academy udbyder en række kurser inden for business cases og gevinstralisering samt projektledelse i samarbejde med 1stroke. Momentum Academy udvikler kurser, der tager højde for de udfordringer moderne ledere møder i dag med fokus på vidensdeling indenfor en bred organisatorisk berøringsflade og træning af ledere i at udøve aktivt lederskab. Læs mere om Momentum Academy.
 idgkurser-logo IDG Kurser udbyder et kursus i business cases og gevinstrealisering i samarbejde med 1stroke.  IDG Kurser er specialister inden for it- og it-relaterede kurser og afholder og formidler hvert år 300 kurser inden for it eller it-relaterede områder. Læs mere om IDG Kurser.
 JUC-Logo JUC afholder et kursus i business cases og gevinstrealisering i samarbejde med 1stroke. Kurset er målrettet advokater og andre juridiske medarbejdere, der ønsker at opnå en større forretningsforståelse, der kan understøtte den juriske rådgivning og opgaveløsning. JUC er førende på det danske marked, når det kommer til kurser, netværk samt konferencer målrettet til advokater, jurister, revisorer, ejendomsmæglere samt en lang række af professionelle fagfolk. Læs mere JUC.
 F5-networking F5 Networking driver en række faglige netværk med fokus på at give medlemmerne ny viden, indsigt og konkrete værktøjer, der giver et forspring i forhold til konkurrenterne. Læs mere om F5 Networking.
 logo SPOCE er specialister inden for alle aspekter af PRINCE2 og MSP. SPOCEs strategi er at levere PRINCE2 og MSP uddannelse, som gennem en forståelse af PRINCE2 og MSP sætter deltagerne i stand til at anvende PRINCE2 og MSP i deres daglige virke. Læs mere om spoce.
 telefaction  TeleFaction er en virksomhed som fortæller, hvad dine kunder oplever. Overskueligt, handlingsorienteret – og i real time. Få hurtige, intelligente og handlingsorienterede kundetilfredshedsmålinger som gør det let at identificere forbedringsmuligher og udviklingspotentiale – og som kan ses direkte på bundlinjen. De tilbyder ”best & next practise” rådgivning samt strategiske, taktiske og operationelle analyser skræddersyet til dine behov som gør din kundefeedback handlingsorienteret. Læs mere om TeleFaction her.

 

 

 

 

uturn_co_logo

 

 Uturn Company A/S er et konsulenthus, som hjælper trængte virksomheder med at optimere driften og komme tilbage på ret spor.
Uturn Company tilgang er ”hands-on” og deltagende, fra analyse over planlægning til eksekvering og opfølgning, med eller uden midlertidig deltagelse i virksomhedernes daglige drift. Der skabes overblik over indtægter og udgifter fra råvarer og halvfabrikata, indkøb, produktion til salg og distribution.
Uturn Company tager sig af alt fra kortlægning af det eksisterende, over forslag til nye løsninger, til implementering af nye forretningsgange, processer og procedurer.
På samme måde bringer Uturn Company nyt liv til kuldsejlede eller fastlåste projekt, det være sig produktudvikling, forretningsudvikling eller lignende.
Læs mere om Uturn Company på www.uturncompany.com
  Logo Kongshaug Changes bidrager til, at de forventede gevinster af business casen bliver realiseret. Det gør vi gennem interventioner, der tager højde for, at det er medarbejdernes tanker, følelser og overbevisninger, der i sidste ende driver deres adfærd. Vi supplerer beviser, fakta og rationelle argumenter i business casen med de menneskelige faktorer i såvel udrulnings- som design processen. Vi støtter op om de operationelle KPI’er i relation til de adfærdsændringer, der er nødvendige for at sikre projekternes succes. Vi skaber værdi for kunden gennem organisationspsykologisk indsigt, forretningsforståelse og ledelseserfaring fra private virksomheder og offentlige organisationer. Vores vision er at vende følelser til frigivet energi, der hjælper forandringerne på vej. Læs mere om Lena Munk på Lena Munk Consult og Nina Kongshaug på Kongshaus Changes

 

Hvis du vil videre mere om 1strokes samarbejdspartnere, og hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kontakt partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller mje@1stroke.dk.

Du kan finde alle vores kurser i vores kursusoversigt og finde inspiration til den solide business case og effektive gevinstrealisering på vores fag-site businesscase.dk