• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Uncategorized
1stroke bliver styrket af Logica direktør-duo

1stroke bliver styrket af Logica direktør-duo

1stroke er blevet beriget med to kapaciteter, som skal være med til at løfte 1stroke til et nyt niveau.

Logica direktør-duo
De to tidligere Logica-direktører, Christian Leth-Svendsen og Torben Hedegaard Andersen er nu en del af 1stroke. De skal være med til at bygge konsulentforretningen op i 1stroke, så denne forretning opnår en betydelig vækst de kommende år.

Christian Leth Svendsens baggrund er en lang karriere i konsulentbranchen. Indledningsvist som konsulent i Accenture, herefter som stifter og leder af et SAP-konsulenthus solgt i 2005 til det daværende WM-data – og i de efterfølgende år som divisionsdirektør hos Logica A/S med ansvar for divisionens salg, leverancer og resultater. Læs mere om Christian her.

Torben Hedegaard Andersens baggrund er en robust karriere i It-branchen. I den første del af karrieren som konsulent i nogle af Danmarks mest markante virksomheder, siden som medstifter og leder af et SAP-konsulenthus som blev solgt i 2005 til det daværende WM-data – og i de seneste år som divisionsdirektør hos Logica A/S med ansvar for strategisk prioriterede danske og internationale kunder, herunder trusted advisor i store ERP programmer. Læs mere om Torben her.

Et stort velkommen skal der lyde til de to gentlemen.

 

da_DKDansk