Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke bag Goldman Sachs business case, der ligger til grund for køb af Storebæltsbroen

Det blev i dag annonceret i Ekstra Bladet, at Storebæltsbro skal sælges, og en forventeligt køber er Goldman Sachs. Broen forventer at indbringe 35 mia. kr. i provenuer til staten.

1stroke har været hyret af Goldman Sachs til at skrive business casen for dette køb, således at det bliver en rigtig god forretning for den amerikanske finans- og skattespekulant.

”Efter vi har lært Goldman Sachs at kende, så har vi fået revideret vores syn på hvordan man tjener penge – og ikke mindst hvordan man kan undgå at betale skat.” Siger Martin J. Ernst, partner i 1stroke og hovedforfatter på business casen bestilt af Goldman Sachs.

Det er en hemmelighed, hvad 1stroke får i honorar for denne opgave.

”Det har specielt været berigende at få lov til at få adgang til den specielle version af Excel, som Goldman Sachs har fået udviklet hos Microsoft. Denne version kan håndtere mange flere nuller end den version, som de almindelige dødelige kan købe i normal handel. Nu er ingen opgaver for store til 1stroke.” Forsætter en stolt Martin J. Ernst, partner i 1stroke og nu certificeret i ExcelGS, som denne specielle version af MS Excel hedder.

storebeltbroenstorebeltbroenØstbro-2-small

storebeltbroen

 

Efterlad et svar