Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke konsulent endnu en gang kursusansvarlig for business case kurset på ITU

1strokes konsulent Martin J. Ernst underviser og er kursusansvarlig på kurset ”Business Case” på ITU til efteråret. Kurset udbydes på master-niveau og er også tilgængelig for diplom-, kandidat- og enkeltfagsstuderende. Kursusbeskrivelsen er findes på ITU’s hjemmeside.

Martin skal primært undervise i opstilling af business cases, hvor der bl.a. bliver undervist i opstilling af potentialer, identificering af risici, estimering og planlægning samt vurdering og prioritering ud fra business casen.

Med Martins mangeårige erfaring inden for business management og værdiskabelse bidrager det positivt til læring, hvordan business cases og forretningsmæssige arbejdsgange bliver succesfulde.

Tilmelding kan fra den 15. maj ske på ITU’s hjemmeside.

1stroke tilbyder også åbne kurser i business cases og gevinstrealisering. Læs mere om dette på vores kursusoversigt.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser indenfor business cases og gevinstrealisering, er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på 2991 1122 eller mje@1stroke.dk. Hvis du vil vide mere om business case og gevinstrealisering, så besøg vores faglige site: businesscase.dk.

 

itu logo

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE