Kontakt os på: +45 3360 7576

Ny bog om business case og gevinstrealisering er på vej – Mastering the Business Case

Til marts udkommer en ny bog om business case og gevinstrealisering med titlen: Mastering the Business Case. Bogen skal bl.a. bruges til IT-Universitetets Business Case kursus samt DIT’s (Dansk it) Business case certificeringskursus. Strukturen i bogen adskiller sig fra andre lærebøger inden for emnet.

“Arbejdet med business casen er komplekst og meget situationsbestemt. Som noget nyt ser vi i bogen på de ledelsesformer, som business casen vil være afhængig af. Derfor har vi meget fokus på Benefit Management, fordi business case skal ses i en større sammenhæng, hvor forretningsforståelse, forandringsledelse, risikovurdering mm. er med til at skabe den solide business case”, siger Martin J. Ernst, medforfatter til Mastering the Business Case.

Bogen er skrevet sammen med Klaus Nielsen. Både Klaus Nielsen og Martin J. Ernst underviser på It-Universitetet og har mange års erfaring med projektledelse og gevinstrealisering fra private og offentlige organisationer. Martin er ydermere kursusansvarlig i faget Business Cases.

Bogen er delt op i følgende kapitler:

Book overview

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du gerne vil bestille et eksemplar af bogen, kan du tilmelde dig via Masteringthebusinesscase.dk.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser indenfor business cases og gevinstrealisering, er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på 2991 1122 eller mje@1stroke.dk. Besøg også vores site: businesscase.dk.

MasteringBusCase3D - Kopi

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE