• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Om 1stroke
Peter Hellman: Økonomichef fra DR til 1stroke

Peter Hellman: Økonomichef fra DR til 1stroke

Peter Hellman styrker 1stroke inden for udvikling af økonomi og administration

Peter Hellman er blevet en del af teamet bag 1stroke. Han skal som seniorrådgiver medvirke til at styrke 1strokes kompetencer inden for de finansielle aspekter af business cases og gevinstrealisering.

Peter har blandet andet 10 års erfaring fra DR, hvor han har arbejdet som økonomichef og udviklingschef. Derfra har han solidt kendskab til likviditetsstyring, optimering af driftskapital, ledelsesinformation, budget og regnskab.

Vi er glade for, at Peter er blevet en del af vores team. Med 1strokes øgede fokus på business cases i finanselle organisationer, har vi brug for en, der kender til de økonomiske aspekter, siger Martin J. Ernst, stifter af 1stroke.

Læs mere om Peter Hellmann.

Peter_portrait_600px

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk