Kontakt os på: +45 3360 7576

Business case undersøgelsen 2015 er i gang – giv dit bidrag

BC-undersøgelse

1stroke lancerer i dag dette års undersøgelse af brugen af business cases og gevinstrealisering i offentlige og private virksomheder i Danmark.

Det er 4. år i træk, at 1stroke følger udviklingen i danske organisationers anvendelse af business casen som beslutningsgrundlag og aktivt styringsværktøj for gevinstrealiseringen. Undersøgelsen vil således både give et billede af de nuværende trends, men også bidrage til et billede af den løbende udvikling i brugen af business cases og gevinstrealisering.

Du kan deltage i undersøgelsen ved udfylde spørgeskemaet og samtidigt deltage i lodtrækningen om fem eksemplarer af den nye bog Mastering the Business case. Alle deltagere får resultatet tilsendt.

Undersøgelsen løber fra 7. maj til 31. august 2015, og analysen forventes at blive offentliggjort medio november 2015.

Læs mere om business case undersøgelsen 2015.

De foregående år har undersøgelserne identificeret og bekræftet en række udfordringer, som det vil blive interessant at se, om organisationerne er blevet bedre til at løse. De gennemgående udfordringer de tidligere år var:

  • Mange business cases er ikke i tråd med organisationens overordnede strategi
  • De forkerte skriver business casen, hvilket betyder, at det reelle potentiale ikke bliver dokumentet.
  • Potentialet for mange business cases er baseret på procesforbedringer, som har svært ved at blive realiseret.
  • Staten har indført en rapporteringsmodel til rapportering af business cases og projekternes fremgang. En kompleks model som gør selve forankringen og det daglige arbejdet svært

 

Hvis I har spørgsmål til denne undersøgelse, så er I velkomne til at kontakte chefkonsulent Bo Ringgaard på 4072 7202 eller partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk.

Læs mere om Mastering the Business Case på masteringthebusinesscase.dk og se også vores faglige site businesscase.dk, hvor du kan finde mere inspiration til den solide business case og effektive gevinstrealisering.

 

 

 

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE