Kontakt os på: +45 3360 7576

Endeligt program: Hvad er næste skridt indenfor digitalisering i det offentlige? Få svaret på det og meget andet på dette Computerworld morgenseminar

Den 22. oktober afholder Computerworld Events et formiddagsseminar om offentlig digitalisering. Seminaret stiller skarpt på, hvordan digitalisering kan hjælpe til at indfri det offentliges ambitioner om at imødekomme politiske ønsker om besparelser og effektiviseringer – uden at give køb på borgernes forventning om gode velfærdsydelser.

I forbindelse med konferencen vil ass. partner i 1stroke Jimmy Kevin Pedersen give et foredrag med overskriften “Sparer det offentlige nok på digital selvbetjening og e-post?”. Foredraget fokuserer på det offentliges udfordringer med at realisere de planlagte gevinster ved digitaliseringsprojekter, og vil give konkrete bud på, hvad offentlige organisationer kan gøre for at blive bedre til at høste både de økonomiske og de ikke-økonomiske gevinster. I foredraget vil Jimmy trække på sin erfaring med offentlig digitalisering, som han blandt andet har erhvervet sig som chef i Digitaliseringsstyrelsen og vicedirektør i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning med ansvaret for bl.a. kommunens IT.

Det endelige program er nu lagt fast, og 1strokes Jimmy for følgeskab af disse indlæg:

TeleFaction: Vil I have hjælp til digitalisering fra en uventet kant?

Vi kender alle til målet om digitalisering i 2020. Vi kender også den reelle baggrund til målet. Derfor er store dele af rejsen sket mere på trods af medarbejdere og borgere, end sammen med dem. Alligevel er mange nået rigtig langt i processen.

For at komme helt i mål, så forudsætter det et øget samarbejde mellem digitaliseringsenhederne, borgerservice og de borgere som “vi” ønsker skal blive mere digitale.

TeleFaction vil gennemgå hvordan løbende borgermålinger i borgerservice kan bruges til at opnå Digitaliseringsstyrelsens lovgivningsmæssige krav i forhold til den Fællesoffentlige Strategi for Digital Velfærd. Løsninger som TeleFaction har implementeret sammen med kommuner og styrelser, samt det tværkommunale samarbejde i Den Digitale Hotline.

Oplægsholder: Andreas Wessel Knaack, direktør, TeleFaction A/S

Miracle: Disruptive projektstyring og straks-leverancer

Et oplæg til dig der arbejder med udvikling af digitale services. Hvordan sikres værdiskabelse, nytænkning og succes.

Vi gennemgår begreberne Two-speed IT, Bimodal IT og Fast Track Development. Der er behov for en innovativ, hurtig vej til at løfte organisationens og borgerens konkrete behov – når behovet opstår og den gode idé er der. Det er fundamentet for succes.

Brug koncepterne i procesoptimeringsprojekter, integrationer på tværs af dataejere i det offentlige, optimerede selvbetjeningsløsninger og mobile brugergrænseflader.

Vi kommer ind på hvordan den anderledes projekttilgang kan anvendes succesfuldt inden for gældende udbudsregler.

Det hele illustreres med konkrete lessons learned fra kundeprojekter med Fast Track-tilgang.

Oplægsholder: Lise Bach Vestergaard, sales executive, Public Sector, Miracle A/S

Nine: Målarkitektur og offentlig digitalisering

Næsten alle offentlige institutioner har i dag en it-strategi. Rigtig mange har ikke en egentlig operationalisering, der tager udgangspunkt i forretningens behov, og som samtidig adresserer it-afdelingens rolle.

Et løsningselement er etablering af en “it-målarkitektur”, der med udgangspunkt i gængse standarder som TOGAF® og OIO EA giver en logisk beskrivelse af organisationen nuværende it-situation (As-Is), et målbillede på den fremtidige it-arkitektur forankret i forretningens behov (To-Be) og en plan der beskriver hovedaktiviteterne i transformationen.

Indlægget bygger på konkrete eksempler på betydningen af implementeringen af en it-målarkitektur.

Oplægsholder: Nikolaj Brinch Jørgensen, Principal Consultant, Nine A/S

 

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig på Computerworld Events hjemmeside. Det er gratis at deltage i konferencen.

Hvis I er interesseret i at booke et foredrag eller høre mere om 1strokes ydelser er I velkomne til at kontakte partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk. Besøg også vores faglige site businesscase.dk for mere inspiration til, hvordan I afdækker og realiserer jeres projekters potentielle gevinster.

Læs også om dette 1strokes gå-hjemmøde, hvor dette års undersøgelse af danskernes brug af business cases og gevinstrealisering blive offentliggjort sammen med fire andre spændende talere.

Efterlad et svar