Kontakt os på: +45 3360 7576

F5 bruger 1stroke som brancheeksperter til deres netværk

F5 Networking er et videncenter, hvor de samler kompetente fagfolk fra forskellige brancher. Deres mål er at klæde professionelle og beslutningstagere på til at møde dagligdagens udfordringer med nye ideer. F5 har over 20 netværk og hvert netværk faciliteres af en faglig anerkendt Network Director, som forstår deltagernes udfordringer og henter eksterne brancheeksperter ind med det formål at skabe det bedste forløb for deltagerne i netværket.

F5 har valgt 1strokes Martin J. Ernst til at være Network Director for alle deres projektleder netværk. I kan læse om disse netværk her og her.

“De allerstørste virksomheder har interne projektledernetværk, men for de mange projektledere i små- og mellemstore virksomheder, bliver man simpelthen nødt til at komme ud og få udvekslet erfaringer med andre i samme situation. Projektledere kan ofte være lidt alene i dagligdagen, men i et netværk kan man møde andre, som har stået over for de samme udfordringer” siger Martin J. Ernst og fortsætter ” Projektlederen er ofte en lus mellem to negle. Man står mellem ledelsen og resten  af organisationen. Netop af den grund er det vigtigt at opsøge sparring uden for sin arbejdsplads.

I kan læse mere om F5 på deres hjemmeside.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser indenfor ledelse af forretningskritiske projekter, er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på 2991 1122 eller info@1stroke.dk.

High_performance_leadership_700x400-600x400

 

Efterlad et svar