Kontakt os på: +45 3360 7576

Glædelig jul og et gevinstrealiserende nytår …

jul5

 

Uden for er det koldt, de lyse timer er få, og inden døre gør julen sit indtog, når gran, pynt og hjemmebag sniger sig ind i vores stuer. Vi i 1stroke vil gerne ønske dig en glædelig jul og et godt gevinstbringende nytår.

I foråret udkom bogen ”Mastering the Business Case”. I efteråret fejrede vi 1strokes fem års fødselsdag og udgav fjerde udgave af vores undersøgelse af danskernes brug af business case og gevinstrealisering.

Vi har haft et år med mange spændende projekter og nye kontakter. Derfor vil vi gerne takke jer, der har vist interesse og samarbejdet med os i 2015 og samtidig sige, at vi ser frem til at fortsætte vores aktiviteter med jer i 2016. Vi planlægger at være mindst lige så aktive.

De bedste jule- og nytårshilsner fra

Os i 1stroke

Efterlad et svar