Kontakt os på: +45 3360 7576

Kursus i Forretning og Ledelse udbydes på IT-Universitetet med 1stroke konsulent som kursusansvarlig

Kurset i Forretning og Ledelse på IT-Universitetet udbydes igen, med  1stroke konsulent Jimmy Kevin Pedersen som underviser og kursusansvarlig

1strokes ass. Partner Jimmy Kevin Pedersen underviser, og er kursusansvarlig for kurset Forretning og Ledelse. Kurset udbydes på master-niveau og er også tilgængelig for diplom-, kandidat- og enkeltfagsstuderende.

I løbet af kursets 14. lektioner får deltagerne en grundig indføring i de mange værktøjer, der anvendes inden for forretningsudvikling og strategisk ledelse. Med udgangspunkt i bogen Exploring Strategy (Gerry Johnson, Kevan Scholes og Richard Whittington m.fl.), og et kompendium er det kursets hensigt at komme godt rundt i teorien og samtidig relatere den til praktiske cases. På kurset arbejdes der med opgaver, der tager afsæt i en gennemgående case, typisk i en større dansk virksomhed. Der inviteres også eksterne oplægsholdere til kurset. Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen.

Læs mere om kurset her på IT-Universitetets hjemmeside.

 

Jimmys mangeårige erfaring som underviser og konsulent, med fokus på strategi og forretningsudvikling samt værdiskabelse, giver et balanceret samspil mellem teori og praksis. Det er således kurset mål, at deltagerne ved kurset afslutning kan gennemføre dybdegående forretningsmæssige analyser og bidrage til udvikling af forretningsstrategier, i de organisationer de er ansat i.

Kurset er åbent for tilmeldinger, og du kan tilmelde dig på IT-Universitetets hjemmeside.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser inden for forretningsudvikling, business cases og gevinstrealisering, er du meget velkommen til at kontakte Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885 og Martin J. Ernst på 2991 1122 eller info@1stroke.dk. Hvis du vil vide mere om business case og gevinstrealisering, så besøg vores faglige site businesscase.dk.

Efterlad et svar