Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke introducerer: Den automatiske business case generator

Efter et års intens udvikling kan 1stroke nu stolt løfte sløret for årets sensation – den automatiske business case generator.

Takket været det nyeste tiltag fra 1stroke er det nu muligt at færdiggøre sin business case blot ved tryk på knap. Det eneste man skal gøre er at lægge en halvfærdig business case eller blot et par noter i en skanner. Herefter skal man vælge, om man ønsker at generere den realistiske business cases, den som ledelsen vil se, eller den romantiske business case – som typisk er bestyrelsens favorit.

“Det er vigtigt for os at vise, at 1stroke skaber løsninger, som understøtter en digitaliseringsstrategi. Især at få skabt en skalerbar løsning. Det giver vores rådgivning om digitalisering mere bundtræk, da vi her viser, at vi også kan selv og ikke bare genfortæller teori,” siger Martin J. Ernst partner i 1storke, ekstern lektor på IT-Universitetet og forfatter til “Mastering the Business Case”.

“Vi er stadig i pilotfasen, hvor vi tester maskines store fleksibilitet og mangfoldighed. Målet er, at vi i april kan tilbyde alle vores kunder en gratis business case genereret af denne maskine. Det eneste man skal gøre er at sende business casen til info@1stroke.dk og angive om business casen skal være realistisk, en ledelsen kan lide eller den stærkt romantiseret,” siger Jimmy Kevin Pedersen, som også er partner i 1stoke og ligeledes ekstern lektor på IT-Universitet.

Det er en tydeligvis stolt Martin J. Ernst, som i dag stillede op til pressebillede med ham og den nye vidundermaskine.

”Dette er et rigtig godt eksempel på digital distruption, hvor de store konsulenthuse vil se deres nuværende forretningsmodel komme under pres” slutter Martin J. Ernst af med et smil.
April 1
1strokes business case generator. “På afstand ligner det en almindelig HP printer med en indbygget scanner, men man skal ikke skue hunden på hårene,” lyder det fra Martin J. Ernst.

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE