Kontakt os på: +45 3360 7576

Effektiv studentermedhjælp med flair for marketing

Har du lyst til at være vores nye student? Vi er en mindre konsulentvirksomhed, der yder rådgivning til den private og den offentlige sektor. Vores speciale er business cases, gevinstrealisering og ledelse af større forretningskritiske projekter. Vi holder til i centrum af København.

Du vil få mange forskellige opgaver inden for marketing, nyhedsbreve, forberedelse af salgsaktiviteter samt udvikling og vedligeholdelse af vores hjemmesider 1stroke.dk og businesscase.dk samt intranet. Hertil kommer også en række praktiske opgaver, så vi fungerer effektivt over for vores kunder.

Vi forventer, at du er erfaren it-bruger (f.eks. WordPress, Sharepoint og Office), god til kommunikation og omhyggelig i din opgaveløsning. Du skal kunne afsætte 10-15 timer om ugen og være interesseret i markedsføring og kommunikation – så hvis du har disse fag på dit studie, er det en fordel.

Vi tilbyder et uformelt kontormiljø, hvor vi værdsætter høj faglighed, effektivitet, fleksibilitet og humor.

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, så kontakt enten Martin J. Ernst på 2991 1122 eller Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885. Ansøgning sendes til info@1stroke.dk. Tiltrædelse snarest muligt.

 

IMG_2339

Vil du gerne sidde her og arbejde med os, så hører vi gerne fra dig …

Efterlad et svar