• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Kurser og inspiration
Business case kursus på IT-Universitetet kører igen igen til efteråret med 1stroke konsulent som kursusansvarlig

Business case kursus på IT-Universitetet kører igen igen til efteråret med 1stroke konsulent som kursusansvarlig

1strokes CEO og partner Martin J. Ernst er for 8. gang underviser og kursusansvarlig for kurset ”business cases” på It-Universitetet. Kurset udbydes på master-niveau og er også tilgængelig for diplom- og enkeltfagsstuderende.

I løbet af kursets 14. lektioner vil deltagerne få en grundig indføring i de discipliner, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan. Med udgangspunkt i bogen Mastering the Business Case vil deltagerne lære at opstille en business case, der er forankret i virksomhedens forretningsstrategi og baserer sig på best practice inden for estimering af omkostninger og gevinster, risikovurdering samt realisering af potentielle gevinster.

Kurset giver en omfattende gennemgang af anerkendte teorier og metoder inden for business cases og benefit management. Deltagerne får også praktisk erfaring med at anvende fagets teorier og metoder ved at udvikle deres egen business case løbende gennem kurset. Du kan læse mere om kurset i kursusbeskrivelsen på It-Universitetets hjemmeside.

Martins mangeårige erfaring som underviser og konsulent med fokus på business management og værdiskabelse sikrer et balanceret samspil mellem teori og praksis. Det er således kurset mål, at deltagerne ved kurset afslutning kan varetage alle aspekter af udviklingen af business casen og den efterfølgende realisering af gevinsterne.

Kurset er åbent for tilmeldinger, og du kan tilmelde dig på IT-Universitetets hjemmeside.

1stroke tilbyder også åbne kurser i business cases og gevinstrealisering. Læs mere om dette i vores kursusoversigt.

Har du spørgsmål om 1strokes ydelser indenfor business cases og gevinstrealisering, er du meget velkommen til at kontakte Martin J. Ernst på 2991 1122 eller info@1stroke.dk. Hvis du vil vide mere om business case og gevinstrealisering, så besøg vores faglige site businesscase.dk.

 

itu logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk