Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke lancerer nyt kursus – Det digitale lederskab

En ting er at udarbejde den gode business case, men for at den kommer ud og leve i organisationen kræver det ofte en række ledelsesmæssige indsatser.

1strokes nye kursus “Det digitale lederskab” giver dig et indblik i de ledelsesmæssige udfordringer, du risikerer at møde undervejs i dit arbejde med business casen – og giver dig nogen helt konkrete ledelsesværktøjer til, hvordan du håndterer dem bedst muligt.

Kurset kombinerer business casen med ledelse i praksis, så du bliver i stand til at komme sikkert i mål – med såvel business casens gevinster samt den ledelsesmæssige implementering af de nødvendige forandringer.

Kurset arbejder med udgangspunkt i business casen som grundlag for forretningen og tager kursusdeltagerne igennem et projekts tre faser. Her bliver de koblet på til en række af de ledelsesmæssige udfordringer, der kan opstå undervejs i et projekt samtidig med, at deltagerne skal tage stilling til virksomhedens overordnede strategiske indsatser.

Hele kursusbeskrivelsen finder du på businesscase.dk

Efterlad et svar