Kontakt os på: +45 3360 7576

1strokes bog – Business case 361 – er kommet fra tryk

jimmy og martin forfattere til ny bog

“Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering” er endelig landet hos forlaget, og er snart klar til at blive brugt i de danske virksomheder rundt om i landet.

Vi har tidligere brugt Mastering the Business Case som fundament for vores Business Case kurser – men mange kursister udtrykte et ønske om en fagbog på dansk, og dét ønske kan vi nu imødekomme. Bogen henvender sig til dem, der arbejder med business cases i den private sektor såvel som i den offentlige.

“Vi har modtaget ønsker om en fagbog på dansk omkring business cases og gevinstrealisering. Den har vi taget til os og fået skrevet med flere gode cases, der belyser modellen i brug”, siger Martin J. Ernst.

Det er dejligt endelig at kunne få det færdige eksemplar i hånden, siger forfatterne Martin J. Ernst og Jimmy Kevin Pedersen.

Bogen kan bestilles på Polyteknisk Forlag og koster 399,- kr. ex. fragt.

Bogen lanceres ved et event d. 7. november 2017 på ITU, København.

Læs mere her.

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE