Kontakt os på: +45 3360 7576

Martin J. Ernst taler til IDAs lederkonference den 7. december 2017

Den 7. december afholder IDA årets største lederkonference i Ingeniørhuset på Kalvebod Brygge, København.

IDA Universe har inviteret vores business case ekspert, Martin J. Ernst, til at tale om business casen og den svære gevinstrealisering, som så ikke bør være så svær endda. Martin kommer med nogle bud på, hvorfor det går galt, og hvad du kan gøre bedre i forhold til styregruppe og ledelse.

IDA Universe skriver:

Mød 400 andre ledere og projektledere fra hele landet, når vi for syvende år i træk afholder konferencen Ledelse der styrker. Vi har inviteret nogle af de bedste eksperter og praktikere fra ind- og udland.

Martin J. Ernst bliver flankeret af andre stærke kompetencer som for eksempel Antonio Nieto-Rodriguez, Professor, World Expert in Project Management og Per Bank, Administrerende direktør og ingeniør, Dansk Supermarked.

Læs mere om konferencen her.

 

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE