• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
1strokes kunder
Endelig! 1stroke er blevet national leverandør til Nordkorea inden for business case og gevinstrealisering

Endelig! 1stroke er blevet national leverandør til Nordkorea inden for business case og gevinstrealisering

Kilde: http://www.golfpunkhq.com/golf-bedlam/article/leaders-drives-kim-jong-il

Efter flere års intens forhandling er det lykkes for os i 1stroke at lande en opgave med selveste den nordkoreanske regering. Opgaven går ud på at få hele landet til at tænke værdiskabende og dermed udarbejde en business case for ethvert initiativ, som skal udføres i landet.

”Det har svært for os at trænge igennem i den vestlige verden. Business case er et kapitalistisk fænomen, men uanset hvad vi har foreslået og givet af gratis skabeloner, så bliver organisationerne ikke bedre. Derfor er det meget positivt, at netop Nordkorea tager denne artefakt til sig. Jeg er stolt over, at 1stroke er blevet valgt til dette vigtige arbejde.” siger Martin J. Ernst CEO og stifter af 1stroke.

”Mine samtaler med Kim Jong-un har givet mig et klart indtryk af, at han vil dette her. Dog er jeg ikke helt tryg ved de repressalier, som han vil udøve over for dem, der udarbejder en romantiseret business case og hvor den efterfølgende gevinstrealisering fejler. Omvendt lover han guld og grønne skove samt det blege ned fra himlen til dem, der lykkes med business casen”, fortsætter Martin J. Ernst.

Også på det personlige plan har Kim Jong-un og Martin J. Ernst en fælles passion: ”Jeg er fast ude og spille en runde golf med Kim Jong-un, når jeg besøger Nordkorea. Man kan tydeligt se, at han har lært det ædle spil efter sin far (Kim Jong-il). Sidste gang lavede han 3 hole-in-ones på en runde. Det er simpelthen så vildt at se ham lave et hole-in-one på et par-4 hul med en driver af træ.” siger en tydelig imponeret Martin J. Ernst.

Bogen ”Mastering the Business Case” forventes i løbet af april og maj at blive oversat til koreansk.

Hvis I vil vide mere om business case og gevinstrealisering så er I velkomne til at kontakte os på info@1stroke.dk eller telefon 3360 7576.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk