• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Årets business case undersøgelse er nu igang!

For 7. år i træk lyder startskuddet til 1strokes business case undersøgelsen med fokus på gevinstrealisering.

Undersøgelsen løber hen over forår og sommer, for at blive lukket ned til behandling af resultaterne inden efteråret sætter ind. Vi håber igen i år at mange vil tage sig tid til at svare på undersøgelsen, så vi får et godt grundlag for resultaterne.

Alle respondenter er med i 5 lodtrækninger om en bog, nemlig “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering”. Derudover inviteres alle respondenter også til at være med i lanceringen af resultaterne i efteråret ved et hyggeligt event.

LINK TIL BUSINESS CASE UNDERSØGELSE

Det tager 8-10 minutter og vi takker på forhånd for din tid.

Mvh
Martin J. Ernst, CEO 1stroke og business case ekspert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk