Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke er flyttet igen

As-is, alternativet eller den foretrukne løsning

1stroke har hver dag fokus på at udarbejde business cases for vores kunder. Et af kerneområderne i en businesscase er naturligvis gevinstrealiseringen, men når man præsenterer sin business case for beslutningstagerne er det vigtigt at præsentere mindst tre forskellige muligheder. De tre løsninger skal altid være den nuværende løsning i et levedygtigt setup, en foretrukken løsning samt et reelt alternativ.

Vores udlejer definerede as-is for os, og vi opstillede alternativer:

  • As-is: Vi bliver boende og accepterer byggerodet de næste seks måneder og en prisstigning i huslejen.
  • Alternativ 1: Vi flytter til et kontorhotel – med en højere pris, men færdigbygget og toplækkert.
  • Alternativ 2: Vi flytter videre sammen med vores samboer – sparer penge og får tophyggeligt selskab (og vi er nu tættere på centrum og har en god kaffebar lige rundt om hjørnet)

Vores foretrukne løsning blev 2. Eneste udfordring ved at flytte igen er, at vi nok bliver nødt til at holde endnu en indflytterfest…

1strokes nye adresse er Puggaardsgade 3.st.tv., 1573 København V. Vi glæder os til at byde jer velkommen og til fri feedback fredage.

Når vi nu allerede er ved at skifte så meget ud, så skifter vi også bank. Vores bank vil fremover være Alm. Brand Bank med reg.nr: 7681 og kontonummer 7541709.

Så inden du går på sommerferie, opfordrer jeg dig til at komme forbi på kontoret og svare på årets business case undersøgelse. Det gør du lige her.

Vi glæder os til at se jer down-town …

Efterlad et svar