• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Konsulenter bør tage deres egen medicin!

1strokes CEO Martin J. Ernst har skrevet et blogindlæg til Version2, der sætter lys på et til tider turbulent konsulentrenommé. Der er for mange albuer og for lidt værdi tilbage til kunden, mener Martin J. Ernst. En værdi Martin på ingen måde deler.

Det skal være en god forretning for begge parter, også om det er det offentlige, du arbejder med. Hvis konsulenter ikke hjælper kunden til at høste gevinsterne af en business case, så bliver omkostningerne til konsulenterne for høje  – og næste værre, kunden opnår ikke den effekt, de ønskede.

Sundhedsplatformen er et godt eksempel, hvor udgifterne til konsulenter ikke står mål med effekten. Og så hiver man bare flere og nye konsulenter ind til at undersøge, hvordan de kommer de bedst videre = flere omkostninger uden direkte effekt (og vi ved godt, hvem der betaler den regning!).

Læs hele bloggen på her

 

Se hvilke ydelser 1stroke kan hjælpe private og offentlige organisationer med.

da_DKDansk