• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Vi tilbyder

1stroke er specialister i business cases og gevinstrealisering. Vi har skabt den viden med base i mange års erfaring med program- og projektledelse af forretningskritiske forandringer i den private og offentlige sektor. Vi rådgiver topledere i at skabe forretningsorienterede og effektive forandringsprojekter, der tilfører virksomheden værdi og bidrager direkte til bundlinjen.

 

1stroke tilbyder følgende hovedydelser:

Business consulting: Business case og gevinstrealisering

1strokes konsulenter har mange års erfaring med at opstille business cases samt planlægge og drive realiseringen af de forventede gevinster for kunder i både den private og offentlige sektor. Vi udarbejder business cases på baggrund af en bred pallette af discipliner, som sikrer at business casen er i overensstemmelse med den overordnede forretningsstrategi. Vi afdækker projektets risici og sørger for at gevinstrealiseringsstrategien er forankret hos de relevante stakeholders. 1stroke tilbyder både at udvikle business cases fra bunden, drive virksomhedens ressourcer til at skrive en business case selv eller at foretage et review af jeres egne business cases og planer for gevinstrealisering.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med business case og gevinstrealisering

 

Program- og projektledelse: Ledelse af forretningskritisk initiativer

1strokes konsulenter har stået i spidsen for nogle af de største forretningskritiske projekter i Danmark og i udlandet. Vi ved hvor krævende det er at gennemføre sådanne kritiske projekter, hvor deadline skal holdes for at sikre forretningens stabilitet samt realisering de opsatte mål. 1strokes konsulenter har mange års erfaring med program- og projektledelse, og arbejder alle efter standardiserede metoder og teknikker, der har bevist deres værd i adskillige projekter. Vores fokus er at levere de aftalte resultater til tiden.

Læs mere om vores ydelser inden for program- og projektledelse

 

Undersøgelse: Brugen af business cases i det private og offentlige

1stroke gennemfører hvert år en omfattende undersøgelse af danske organisationers brug af business casen som beslutningsgrundlag og som værktøj til styring og realisering af gevinster. Undersøgelsen fokuserer på hvor effektiv business casen opfattes af være og ikke mindst hvor stor en del af de forventede gevinster, der bliver realiseret og dokumenteret. Undersøgelsen er delt i to med fokus på henholdsvis den private og den offentlige sektor.

Læs mere brugen af business casen i danske organisationer

 

Åbne kurser

1stroke tilbyder en række åbne kurser inden for business case og gevinstrealisering samt program- og projektledelse. Kursene udbydes i samarbejde med anerkendte kursusvirksomheder og 1stroke tilbyder også kurser specielt tilpasset jeres organisation. Vi sætter gerne et kursus sammen til jer.

Kontakt Martin J. Ernst på 2991 1122 eller email mje@1stroke.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores kurser

 

For yderligere information om vores services kontakt venligst partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skriv til os på info@1stroke.dk

 

 

da_DKDansk