Kontakt os på: +45 3360 7576

PMO er det nye sort

Set ud fra et specialistsynspunkt var 1strokes webinar om PMO´et et stort tillløbsstykke. Deltagere fra hele landet havde koblet sig skærmen og var nysgerrig på at vide mere om PMO´et. Seniorrådgiver og PMO ekspert Jan Marup gav en hurtig indflyvning til PMO 1strokes vPMO og gevinsterne ved dette.

Et par af de ting, som vi kom ind på i løbet af webinaret var bl.a. en hurtige gennemgang af PMO´ets indhold:

  1. Selection and Prioritization
  2. Portfolio Management
  3. Project Management
  4. Benefit Realization

og de produkter, som både er optional og mandatory – det gode ved PMO´et er, at der kun er 3 mandatory dokumenter, nemlig;

  • Project charter
  • Project Monthly
  • Project Closure

Du kan hente præsentationen fra dagens webinar her – og er du interesseret i at læse mere om PMO´et, har vi udgivet en række artikler på Businesscase.dk.

Hvis du har yderligere spørgsmål, stiller vi gerne op til et uforpligtende møde – såvel fysisk som online – hvor vi sammen kan kigge på, hvordan du bedst muligt arbejder med PMO´et i din organisation.

Du kan kontakte Jan på jma@1stroke.dk eller Martin J. Ernst på mje@1stroke.dk.


Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE