• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Business case for ledere hos Momentum Academy

1stroke tilbyder i samarbejde med Momentum Academy et 1-dages kursus med fokus på deltagernes egne business cases. Med udgangspunkt i en gennemgang af de væsentligste metoder og teorier, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan, vil 1strokes CEO og Partner Martin J. Ernst dissekere deltagernes egne medbragte business cases for at se, om de giver et realistisk billede af projektets omkostninger og gevinster.

Nøgleordene for feedbacken er, at den vil være kærlig, konstruktiv og konkret. Formålet er at give deltagerne et solidt udgangspunkt for at arbejde videre med organisationens brug af business cases som et aktivt styringsværktøj til at understøtte gevinstrealiseringen.

Normalprisen for kurset er 4.900 kr. (ekskl. moms), men du kan spare 500 kr. og få kurset til 4.400 kr. (ekskl. moms) ved at skrive “1stroke-momentum2015″ i kommentarfeltet under tilmeldingen på Momentum Academys hjemmeside, hvor du også kan læse mere om kurset.

Næste kursus afholdes den 31. maj 2016.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte partner Martin J. Ernst på info@1stroke.dk eller 2991 1122.

Se også vores andre kurser under åbne kurser og få mere inspiration til den solide business case på vores faglige site businesscase.dk.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk