• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Business cases og gevinstrealisering hos JUC

1stroke tilbyder i samarbejde med JUC et 3-dages kursus i Business Cases og gevinstrealisering. Kurset er målrettet advokater og andre juridiske medarbejdere, der ønsker at opnå en større forretningsforståelse, der kan understøtte den juriske rådgivning og opgaveløsning.

Mange jurister og advokater udfører arbejde for virksomheder og organisationer, hvor de juridiske aspekter udgør et delelement i et større projekt eller program, som har til formål at realisere en række forretningsmæssige gevinster – f.eks. i forbindelse med udbud, virksomheds-overdragelser eller investeringer. På kurset opnår du en større forståelse for de elementer, der rækker ud over de juridiske aspekter og får værktøjer til at forøge værdien af den juridiske rådgivning og opgaveløsning.

På kurset får du indblik i, hvordan virksomheder og organisationer afdækker og realiserer gevinster. Du får overblik over alle business casens elementer og derved større forståelse for den forretningsmæssige kontekst og de juridiske aspekters samspil med de øvrige elementer i virksomheder og organisationers projekter og værdiskabelse.

Udgangspunktet for kurset er bogen “Mastering the Business Case”, som er skrevet af 1strokes Martin J. Ernst. Bogen udkom den 18. februar 2015, og du kan læse mere om den på masteringthebusinesscase.com.

Næste kursus afholdes  – Ring eller skriv for nye datoer.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på JUC’s hjemmeside

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Ass. Partner Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885, Partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk