Kontakt os på: +45 3360 7576

Internationalt webinar med Martin J. Ernst

2019 er startet godt med en invitation fra Freshworks. En invitation til at afholde et webinar med udgangspunkt i 1strokes årlige business case undersøgelse. Freshworks leverer software til mere en 150.000 virksomheder globalt, som en cloudbaseret løsning, der letter byrden i virksomhederne til at drive, udvikle og opdatere eget IT-system.

De udtrykker stor interesse i business case undersøglesens resultater omkring, hvordan digitalisering kan give gevinster i virksomhederne – hvad skal der til?

Derfor har de inviteret Martin J. Ernst til at være oplægsholder på dette webinar, der afholdes den 27. februar 2019 fra klokken 15-16.

Du har mulighed for at deltage ved at tilmelde dig på dette LINK

banner til webinar

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE