Kontakt os på: +45 3360 7576

Her kan du få rådgivning i Statens business case model

Her kan du få rådgivning i Statens business case model

1stroke oplever en stigende efterspørgsel på rådgivning i Statens Business case model og udbyder et kursus til at guide dig sikkert og succesfuldt igennem. 

Der er stort fokus på at leve op til de gældende regler, at høste gevinsterne fra de investeringer, der allerede er gjort og komme sikkert i mål med Statens business case model. Der skal tænkes hele vejen rundt om en investering – måske ikke et nemt job i millionklassen, men 1stroke kan hjælpe dig til en struktureret fremgangsmåde.

1stroke udbyder flere muligheder for at hjælpe ansatte med Statens business case model.

  • Et udvidet kursus, hvor du arbejder hands-on med business casen. De første 3 dage gennemgår vi vores originale business case model med fokus på interessenter, risici, forandringer og især gevinster. Den 4. dag er tilegnet Statens Business case model. Her bygger vi oven på den viden, vi har lært de sidste 3 dage, og du har mulighed for at arbejde på din konkrete business case under vejledning af underviseren.
  • Har du brug for en tilpasset løsning, kontakt da 1stroke/underviser for at høre om dine muligheder.

 

Underviser er Martin J. Ernst, der har 20 års erfaring med business cases i den offentlige såvel som den private sektor. Martin breder budskabet om gevinstrealisering ud på flere medier, blogger for Version2, holder foredrag og er forfatter til to bøger om business cases.

 

Vil du vide mere om kurserne eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte 1stroke ganske uforpligtende

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE