• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
business case
Business case undersøgelsen – for 8. gang

Business case undersøgelsen – for 8. gang

Med den 8. undersøgelse i rækken sætter vi fokus på udviklingen de senere år og kan efterhånden begynde at se en række klare tendenser. Og vi er spændte på om kurven for gevinstrealisering får et nyk opad i år?

Martin J. Ernst, CEO i 1stroke udtaler:

Vi håber med dette års undersøgelse at kunne sætte endnu mere fokus på gevinstrealiseringen, så vi får flere organisationer til at sikre de gevinster, som de har defineret i business casen. Vi skal huske på, at vi forvalter andre folks penge (hvis ikke egne penge) – og dårlig gevinstrealisering er ikke god forvaltning …

Undersøgelsen kører fra 7. maj til 7. september. Vi offentliggør resultaterne i forbindelse med kåringen af Danmarks Bedste Business Case den 13. november.

Hent en god kop kaffe og afsæt ti minutter til at svare på undersøgelsen. Dit svar vil være med til at gøre danske virksomheder og organisationer bedre til at arbejde med business cases og gevinstrealisering. 

Vil du læse mere om undersøgelsen, kan du finde yderligere info her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk