Kontakt os på: +45 3360 7576

Business case undersøgelsen – for 8. gang

Med den 8. undersøgelse i rækken sætter vi fokus på udviklingen de senere år og kan efterhånden begynde at se en række klare tendenser. Og vi er spændte på om kurven for gevinstrealisering får et nyk opad i år?

Martin J. Ernst, CEO i 1stroke udtaler:

Vi håber med dette års undersøgelse at kunne sætte endnu mere fokus på gevinstrealiseringen, så vi får flere organisationer til at sikre de gevinster, som de har defineret i business casen. Vi skal huske på, at vi forvalter andre folks penge (hvis ikke egne penge) – og dårlig gevinstrealisering er ikke god forvaltning …

Undersøgelsen kører fra 7. maj til 7. september. Vi offentliggør resultaterne i forbindelse med kåringen af Danmarks Bedste Business Case den 13. november.

Hent en god kop kaffe og afsæt ti minutter til at svare på undersøgelsen. Dit svar vil være med til at gøre danske virksomheder og organisationer bedre til at arbejde med business cases og gevinstrealisering. 

Vil du læse mere om undersøgelsen, kan du finde yderligere info her.

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE