• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Nyhed
Glemmer vi hinanden?

Glemmer vi hinanden?

”Digitaliseringen har skabt et ansigtsløst samfund, hvor den menneskelige kontakt er forsvundet”

Knud Romer, forfatter og debattør.

Det mener forfatter Knud Romer, der på Folkemødet på Bornholm var i paneldebat om teknologiens rolle i samfundet. Det sker fordi der ikke er en business case i det (fair nok min omskrivning – Knud brugte rationale). Øhh nej.

1strokes CEO Martin J. Ernst har på Version2.dk valgt at give sit besyv med på Knud Romers påstand om det ansigtsløse samfund.

Verden vil ikke blive udelukkende digital

Som alt muligt i andet i verdensudviklingen vil der hele tiden være trends, som bølger frem og tilbage – fra en tese til en antitese (som bliver til en syntese). Og igen kan den nye syntese (som blev tesen) bølge tilbage til en antitese, som ligner den første tese. Det kan godt være, at vi ser en bølge mod digitalisering, men vi ser allerede nu eksempler på, at virksomhedernes forretningsmodeller går mod den personlige betjening. Fordi der er et behov!

Vi ser også eksempler på, at både unge og gamle vælger at ”gå offline”, et ønske om at være i nu’et, sidder og mediterer eller hvad man vælger at gøre. Personligt vil jeg forsøge i den kommende ferie at ”gå offline”, og se, hvor længe jeg kan holde uden at lægge noget op på de sociale medier og i min desperate søgen efter et ”like”-rush – men derimod fokusere på nuet og se sine børn vokse op …

Læs resten af artiklen her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk