• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Årets Bedste Business Case

I onsdags stod 1stroke i spidsen for den første konference af sin slags – en konference med fokus på den gode business case og gevinstrealiseringen.

Flere end 120 erhvervsfolk fra en lang række af landets store virksomheder var samlet for dele viden og blive opdateret og lære fra de bedste i klassen.

Blandt talerne var bl.a. det anerkendte managing ´gury´ Stephen Jenner, der ikke var til at stoppe, da han først gik i gang med at fortælle om erfaringerne fra nogen af de største og mest vellykkede projekter rundt om i verden. Og spørgsmålene fra salen taget i betragtning var der stadig meget at lære hos de fremmødte, som alle hilser dette nye initiativ “Danmarks Bedst Business Case” velkommen.

Konferencen sluttede med kåringen af årets bedste business case – og selvom al opstart som bekendt har sine små udfordringer, lykkedes det at få indleveret en række business cases, som juryen kunne vurdere og kåre.

Juryen valgte i år at kåre to vindere i hver deres kategori.

Mater Design løb af med prisen for ‘Bedste bæredygtige business case, hvor DSB på baggrund af deres investering og implementering af et nyt planlægningssystem for flere år tilbage kunne se sig selv som sejrsherrer i kategorien ´Bedste driftsbusiness case.

Initiativtager til arrangementet, Martin J. Ernst, CEO, 1stroke, gav såvel deltagere, nominerede og oplægsholdere rosende ord med på vejen.

“Mod al forventning er det lykkedes at samle mere end 120 dedikerede og professionelle folk med interesse indenfor business case og gevinstrealisering – alle opsatte på at dele viden og erfaringer. Tusind tak for det,”. og fortsatte “det er første gang, at arrangementet med den ambitiøse titel ‘Danmarks bedste business case’ bliver afholdt. Juryen håber, at dette arrangement og denne kåring kan være med til at inspirere til at gode business cases indsendes til kåring af næste års pris – og vi glæder os allerede til at tage imod jeres business case”.

Du kan læse mere om arrangementet på www.danmarksbedstebusinesscase.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk