• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
business case
Er det en god business case, når det offentlige giver noget væk gratis?

Er det en god business case, når det offentlige giver noget væk gratis?

Det offentlige er i forbindelse med investeringer underlagt ´brugen af den offentlige business case´, men i forbindelse med de blogindlæg, som 1stroke leverer til Version2.dk oplever vi en del kommentarer, som går på en direkte modstand mod brugen af business cases i den offentlige.

For hvorfor skrive en business case for nogle investeringer, hvor ydelsen i sidste ende bliver givet væk gratis? For hvordan beskriver man de gevinster, som den gratis ydelse sikrer, når den ikke umiddelbart kan omsættes til kroner og øre?

Læs hele indlægget her på version2.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk