• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
business case
Trends for tyverne…

Trends for tyverne…

Her ved nytår er der tradition for at se tilbage og reflektere over året, der gik. Når vi så ydermere har nået en arbitrær grænse som et årti, så er der en yderligere grund til at tænke tilbage på, hvad man nåede. En sund øvelse i en verden, hvor vi oftest kun ser fremad. Derfor er det godt at slå en streg i sandet og nyde frugterne af sit arbejde.

Vi har kigget i krystalkuglen og er kommet frem til, at der kommer til at ske lidt mere i tyverne end i tierne, og hvad der sker, kan du læse vores bud på her.

Vi forsøger at se frem og spår om, hvad der sker vil ske i det kommende år. Hvad er ”eksperternes” bud på trends og andre forudsigelser. Og med Martin J. Ernst, som ”ekspert”, så har vi fået fire bud på, hvad 2020 vil byde på.

Klapjagten på ansvarlige vil fortsætte

I 2019 så vi eksempler på, at ansvarlige blev draget til ansvar for deres forvaltning af deres position. Eksemplerne er bl.a. afskedigelse af forsvarets hærchef, Britta-sagen, afskedigelse af chefen for Serum instituttet og Trumps forestående rigsretssag. Bare for at nævne et par stykker.

Det har været et samtaleemne hos mig med mine venner og kollegaer, hvorfor dette sker nu? Er det bare en tilfældighed, at der lige bliver fundet nogle eksempler nu? Eller er det en trend, hvor vi har brug for, at den misforvaltning af positioner bliver rettet op, så troværdigheden kan genoprettes?

Personligt tror jeg på, at der altid har været brodne kar, og der nu er kommet mekanismer, som gør, at disse brodne kar bliver eksponeret. Enten i form af kontroller i organisationen, Whistle-blowers, GDPR-regler etc.
I det private kan det skjules bedre, men vi har virkelig brug forbedringer og ikke mindst at det offentlige opnår og har den højeste troværdighed – fordi de forvalter andre folks penge.

Du kan læse alle fire bud på Version2.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk