• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
business case
1STROKE – UNDERLEVERANDØR PÅ SKI RAMMEAFTALE 17.11

1STROKE – UNDERLEVERANDØR PÅ SKI RAMMEAFTALE 17.11

Den 10. februar trådte en ny SKI rammeaftale i kraft. Og 1stroke er godkendt som underleverandør.

”Vi glæder os til at forsætte dialogen med nye som tidligere offentlige kunder om, hvordan vi, i 1stroke kan hjælpe indenfor mulighederne, som ligger i SKI 17.11 aftalen. Vi er utrolig stolte af at være underleverandør til det konsortium (17.11 Konsulenterne), der kan og må levere ydelser i forhold til SKI 17.11. Og vi håber, at vi med vores store erfaring indenfor særligt forretningsprocesser og effektivisering kan få lov til at bidrage til at løfte det offentliges projekter endnu mere – og være med til at hente gevinsterne hjem”, understreger Martin J. Ernst.

For et konsulenthus som 1stroke er det også et kvalitetsstempel af de ydelser, som vi leverer til vores kunder. Og vi glæder os til at komme i dialog med vores samarbejdspartnere og kunder om mulighederne inden for rammeaftalen.  

1stroke er godt rustet til at levere på alle punkter indenfor delaftale 1 (strategi- og organisationsudvikling) og delaftale 2 (forretningsprocesser og effektivisering).

Vi er i gang med at arrangere et gåhjem-møde, hvor bl.a. problemstillinger indenfor udarbejdelse af business case og gevinstrealisering.

Er du interesseret i at høre mulighederne for, hvordan din organisation bedst kan bruge mulighederne indenfor 17.11 eller dette gåhjem-møde, så må du endelig hive fat i Martin J. Ernst, CEO, 1stroke ApS på mje@1stroke.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)